Радна акција у вртићу „Бајка“

Наш вртић већ традиционално има добру сарадњу са родитељима. Увек се радо одазову на сваки позив, што кроз хуманитарне акције, радионице, прикупљање материјала, уређење простора, идеје…
Пре извесног времена смо покренули акцију уређења дворишта. Кренули смо са прикупљањем материјала: палете,  цеви, калемови, волани, ретровизори… Убрзо су наше идеје претворене у дело, вредним рукама деда и очева наше деце. Радну акцију смо организовали у поподневним часовима, а наши мајстори су донели сав потребан алат, вољу, жељу и пуно љубави!
За једно поподне су направили аутобус, воз, тунел и кућу, а радови су трајали до касних вечерњих часова. Ни мрак их није зауставио, били су спремни и за то, донели су рефлекторе. У посету су нам дошла и два радознала дечака, који су желели да виде где им је тата и да донесу колаче за мајсторе.
Пошто је идеја и жеље било много, а времена мало, понудили су још једну серију својих мајсторија, што смо радо прихватили. Ускоро се укључују и маме, за завршне радове, фарбање и улепшавање.
Трудићемо се и даље да негујемо добру сарадњу, јер само удруженим снагама можемо деци створити срећно и безбрижно детињство!
Click