Дечја недеља „Подељена срећа два пута је већа“

Дечју недељу у вртићу „Бајка“ обележиле су такмичарске игре на спортском терену, ликовна радионица „Шарам, стварам“ у дворишту вртића, сађење дрвета другарства  и маскенбал са журком.

 

Током Дечје недеље деца из вртића Лептирић уживала су у ликовним играма, ритмичкој гимнастици, музичком тобогану, квизу знања, представи „Чаробна реч“ и у маскенбалу.

 

У вртићу „Ђурђевак“ Дечја недеља је обележена игром „Плес другарства“ уз музику у дворишту и разменом поклона које су сами направили „Друг другу“.

 

Деца и васпитачи јаслене и средње групе из вртића „Сунце“ је у току Дечје недеље прошетали су до шуме.

 

И у вртићу „Бамби“ емитована је позитивна енергија, срећа се „делила“ и осећала у ваздуху кроз све активности како групне, тако и појединачне. Дечју недељу отворили смо уз музику и плес, све групе у дворишту. Јаслене групе срећу су показивале и делиле тако што су се бринули о рибици која је њихов „собни љубимац“. Млађе и средње групе кроз игре у дворишту, док су се старије и предшколске групе бавиле „умним“ радом- кроз квиз знања из опште информисаности за узраст од 5 до 7 година, „Поздрав нашем граду“кроз шетњу и сликање по дворишту. Неко је почео а ми завршавамо „у здравом телу здрав дух“- вежбе разгибавања у дворишту… Рођендан града старија група је обележила посетивши важне институције.

 

Јаслена група вртића „Јихаи- мама Вонг“ Дечју недељу обележила је дружењем и разменом поклона са старијим другарима „Поклони ми- поклонићу ти“ и маскенбалом.

 

Док су деца вртићних група осликавала зидић у дворишту, такмичила се у спортским играма, уживала у маскенбалу, посетама, шетњама, излетима и изложби радова деце, осмишљених током ванредног стања.

 

У вртићу „Маслачак“ поделили су пријатељство са другом децом која су далеко пуштајући балоне које укасили цртежима и порукама.

 

Овако су провровели Дечју недељу у вртићу „Искра“:

Дечју недељу у вртићу „Невен“ обележило је пуно игре, песме, смеха… кроз спортске активности, ликовне активности, маскенбал и посету градоначелнице.

 

Click